Menu
DA
|
DE
Forside
Madmødet 2024
Vestjyllands spisekammer
De gode historier
Stolthed og virkelyst på flaske
Intens, fyldig og afrundet
Smagen af dansk sommer og Vesterhav
Whisky i verdensklasse
Dyrevelfærd, økologi og innovation
Havtaske. Måske den grimmeste fisk i verden?
Velkommen Ombord
Havtaske - måske verdens grimmeste fisk?
Det er sundt, når der går ged i aftensmaden og mælken
Friske fisk – direkte fra Vesterhavet til hele Danmark
Smag og oplev Skjern Enge
Opskrifter
Pandekager med havtorn
Fastelavnsboller med melorme
Stjerneskud med søtunge, laks og rejer
Ringkøbing pandekagen
Rørt tatar med trøffelmayo
Müslibar med æblegranulat
Sparkles drink
Spidskålssalat med gulerødder
Nyretapper med bagt selleri og hvidløgssmør
Grillede cocktailtomater
Havtaskegryde
Fiske-frikasse med slethvar
Ceviche lavet på ising
Søde kartoffelfritter
Jordbærtærte
Surdejsbrød
Cocktails by Mads Vetter
Pizzadej
Honningbrød
Til virksomheder
Samarbejde
Fødevarepark Skjern Enge
Business Region MidtVest
Strategi for fødevarer
Kidszone
Gårdbutikker
Spisesteder
Producenter
Til virksomheder
Fødevarepark Skjern Enge
Læs mere
Samarbejde
Læs mere
Business Region MidtVest
Læs mere
Strategi for Fødevarer
Læs mere