Müslibar med æblegranulat

Lækker opskrift fra Vesterhavsmost i Ringkøbing

Ingredienser

100 g æblegranulat puttes i en skål og overhældes med 1,5 dl kogende vand

75 g chokolade
150 g smør
100 g brun farin
30 g honning
Smeltes ved svag varme i en gryde

325 g havregryn
100 g rugbrødsrasp uden sukker
100 g mandler

Sådan laver du din egen müslibar med æblegranulat

Alle ingredienser blandes sammen i røremaskinen, så det er godt klistret.

Bredes herefter ud på bagepapir på en plade. Brug et andet stykke bagepapir til at lægge ovenpå, så det ikke klistrer fast på kagerullen. Dejen rulles så den hænger godt sammen - den skal være lige tyk over det hele (1,2-1,5 cm). Hvis kanterne revner må de lægges ind over og rulles lidt igen

Bages i ovnen ved 160 grader i 20 min. Skru ned til 100 grader og fortsæt bagningen 30 min.

Skæres i aflange stykker – forsigtigt med en skarp kniv - så der dannes en række lækre müslibarer med æble, lige til at tage med i madpakken eller på skovturen.

 

 

Müslibar