Søde kartoffelfritter

Westjysk Smag har et lækkert bud på, hvordan du tryller søde kartofler om til fritter, så de får en helt anden smag, end den du kender fra almindelige kartofler

Ingredienser

  • Søde kartofler
  • Olivenolie
  • Brændenældeeddike (Westjysk Smag)
  • Timiansalt (Westjysk Smag)

Fremgangsmåde

  1. Skræl de søde kartofler og skær dem i stave.
  2. Vend de søde kartofler i olivenolie og drys dem med timian salt.
  3. De søde kartofler lægges på en bageplade med bagepapir og tilberedes ovnen ved 180 grader i ca. 25 min.
  4. Kartoffelfritterne tages ud af ovnen og pensles med brændenældeeddike på alle flader.
  5. Put kartoffelfritterne tilbage i ovnen i ca. 15 minutter. Vend dem gerne forsigtigt undervejs, og hold øje med, at de ikke får for meget. Hvis de ikke er helt sprøde, kan du evt. sætte ovnen på grill de sidste 2-3 minutter.
  6. Inden servering drysses de søde kartoffelfritter med timian salt.

    Her serveret med avokado-dip.