Fredag d. 20. maj kl. 16-18
Madmødet 2022: Oplev en fusion af fisk og whisky hos Stauning Whisky
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Konsumfisk og Stauning Whisky inviterer til en eksklusiv oplevelse, hvor du får en rundvisning og mulighed for at komme helt tæt på alle trin i produktionen hos Stauning Whisky.
Herefter tilbereder tidligere michelin-kok Jesper Krabbe fra Krabbe Food friskfanget fisk med whisky over bål, som indtages sammen med en smagsprøve på Stauning Whisky. En fusion af fisk og whisky, som du ikke har oplevet før.
Du kan også møde Hvide Sande-skipperen Verner Møller, som serverer sin populære havtaske-gryde ledsaget af lækkert brød fra Gaardbageren i Højmark. Til slut forkæles smagsløgene med en sød overraskelse fra Baking Sins by Lea fra Ringkøbing med Stauning Whisky som ingrediens.
Program
- Rundvisning i destilleriet hos Stauning Whisky og whiskysmagning
- Mad over bål tilberedt af tidligere michelin-kok Jesper Krabbe
- Havtaske-gryde lavet med kærlighed af Hvide Sande-skipperen Verner Møller
- Madbrød fra Gaardbageren
- Sød overraskelse fra Baking Sins by Lea med Stauning Whisky som ingrediens
- Vin fra Juhl & Agger
Pris og praktik
- Kr. 250,- pr. person
- Der er et begrænset antal billetter - KØB BILLET HER
- Hvis vejret tillader det, serveres maden udenfor
Madmødet 2022
Fra den 16.-22. maj afholdes Madmødet 2022. Her sætter Ringkøbing-Skjern Kommune sammen med seks andre midt- og vestjyske kommuner spot på de fødevarer og produkter, der har rod i Midt- og Vestjylland. Vores område bugner af smags- og madoplevelser, og vi har rigtig mange ting at være stolte af - og det fejrer vi med en række lokale madoplevelser under Madmødet 2022. Se flere Madmødet 2022-events på madmodet.dk