Simremad og supper
Madkursus onsdag den 13. marts 2024
Tema: Simremad og supper
Underviser: Ole Ib Hansen, køkkenchef hos Hotel Skjern/Restaurant stuen th.
Sted: Fødevarepark Skjern Enge
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og Smagen af Vest inviterer til tre spændende madkurser i marts, hvor lokale dygtige kokke lærer fra sig, og giver dig inspiration og grundteknikker til lækre retter. Vi arbejder med lokale råvarer, og der er et særligt tema til hvert madkursus.
Onsdag den 13. marts laver vi simremad og supper og fremstiller delikate retter:
- Jordskokkesuppe
- Boeuf Bourguignon med kød fra Økogaardene Skjern Enge
Ole Ib Hansen fra Hotel Skjern/ Restaurant stuen th. lærer dig tilberedningsteknikker og tips og tricks til simremad og supper, som er slow food af den bedste slags. De længste tilberedninger har Ole sat over på forhånd, men vi gennemgår alle processer. Herefter skal du selv i køkkenet, hvor du skal lave en af retterne.
Hvad får du?
- Inspiration og undervisning
- Et madkursus i rustikke rammer, hvor du selv deltager aktivt i madtilberedningen
- Et lækkert og velsmagende måltid i bedste social dining stil, hvor du deler din ret med de øvrige deltagere og smager deres retter
- Lokalfremstillet øl og saft er inkluderet i prisen
- Surdejsbrød fra Gaardbageren i Højmark serveres til retterne
Hvor foregår det?
- Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, Borris, 6900 Skjern
Praktik
- Medbring gerne eget forklæde
- Alle kan være med, og madkurset kræver ingen særlige forudsætninger
- Der er kun 20 pladser på dette madkursus
Pris
- Deltagerpris kr. 175,- inkl. moms
Tilmelding
- DER ER IKKE FLERE PLADSER TIL DETTE MADKURSUS