Lav mad med rester
Madkursus torsdag den 14. marts 2024 kl. 18-21
Tema: Lav mad med rester
Underviser: Tanja Nicolaisen, køkkenchef hos Laugesens Have
Sted: Fødevarepark Skjern Enge
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og Smagen af Vest inviterer til tre spændende madkurser i marts, hvor lokale dygtige kokke lærer fra sig, og giver dig inspiration og grundteknikker til lækre retter. Vi arbejder med lokale råvarer, og der er et særligt tema til hvert madkursus.
Torsdag den 14. marts laver vi mad med rester, og fremstiller flere spændende retter:
- Forret: Suppe af grillet peberfrugt og bagte pestotomater, dertil croutoner
- Hovedret: Frikadeller med kerner og grønt, dertil røsti med bagt mos, broccolisalat og spidskål salat
- Dessert: Mazarinkage med kartofler, chokolade og mandler.
Tanja Nicolaisen fra Laugesens Have, giver dig inspiration til at undgå madspild ved at tænke kreativt. Du får tips og tricks til hvordan, du bruger så meget af råvarerne som muligt, og hvordan du kan bruge rester i madlavningen. Herefter skal du selv i køkkenet, og lave en af de viste retter.
Hvad får du?
- Inspiration og undervisning
- Et madkursus i rustikke rammer, hvor du selv deltager aktivt i madtilberedningen
- Et lækkert og velsmagende måltid i bedste social dining stil, hvor du deler din ret med de øvrige deltagere, og smager deres ret
- Lokalfremstillet øl og saft er inkluderet i prisen
- Surdejsbrød fra Gaardbageren i Højmark serveres til retterne
Hvor foregår det?
- Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, Borris, 6900 Skjern
Praktik
- Medbring gerne eget forklæde
- Alle kan være med, og madkurset kræver ingen særlige forudsætninger
- Der er kun 20 pladser på dette madkursus
Pris
- Deltagerpris kr. 175,- inkl. moms
Tilmelding
- DER ER IKKE FLERE PLADSER TIL DETTE MADKURSUS