Fisk og skaldyr
Madkursus tirsdag den 12. marts 2024
Tema: Fisk og skaldyr
Underviser: Frederik E. Havn, køkkenchef hos Restaurant NORDIC
Sted: Fødevarepark Skjern Enge
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og Smagen af Vest inviterer til tre spændende madkurser i marts, hvor lokale dygtige kokke lærer fra sig, og giver dig inspiration og grundteknikker til lækre retter. Vi arbejder med lokale råvarer, og der er et særligt tema til hvert madkursus.
Tirsdag den 12. marts laver vi mad med fisk og skaldyr og fremstiller flere velsmagende retter:
- Farseret rødspætte med morkler, bakskuld og torsk - sauce på brunet smør - kapers - citronskal - chorizo
- Jomfruhummertatar - estragon - olivenolie
- Jomfruhummer bisque - vestjysk øl - urter fra skoven - fed creme fraise
- Havtaske - fermenteret hvidløg
- Miso butter beans - ramsløg - kørvel - vanilje
Frederik E. Havn fra Restaurant NORDIC lærer dig tilberedningsteknikker og leverer masser af tips og tricks. Herefter skal du selv i køkkenet, hvor du skal lave en af retterne.
Hvad får du?
- Inspiration og undervisning
- Et madkursus i rustikke rammer, hvor du selv skal deltage aktivt i madtilberedningen
- Et lækkert og velsmagende måltid i bedste social dining stil, hvor du deler din ret med de øvrige deltagere og smager deres ret
- Lokalfremstillet øl og saft er inkluderet i prisen
- Surdejsbrød fra Gaardbageren i Højmark serveres til retterne
Hvor foregår det?
- Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, Borris, 6900 Skjern
Praktik
- Medbring gerne eget forklæde
- Alle kan være med, og madkurset kræver ingen særlige forudsætninger
- Der er kun 20 pladser på dette madkursus.
Pris
- Deltagerpris kr. 175,- inkl. moms
Tilmelding
- DER ER IKKE FLERE PLADSER TIL DETTE MADKURSUS