Gourmet i destilleriet

17. maj 2025

Madmødet 2025: Gourmet i destilleriet

Få en eksklusiv madoplevelse i helt unikke rammer hos Stauning Whisky lørdag d. 17. maj kl. 18-22

Stauning Whisky slår dørene op til en sjælden oplevelse og byder velkommen til et dækket bord i hjertet af destilleriet, hvor kobberkedlerne arbejder i baggrunden.

Køkkenchef Ole Ib Hansen hos Restaurant stuen th. i Skjern tilbereder en helt særlig 4-retters menu med lokale råvarer og med Stauning Whisky som ingrediens i alle retter.

Lowland mixer en velkomstcocktail og Wine N’ Fun serverer en vin- eller saftmenu, som er tilpasset menuen. Sidst men ikke mindst serveres en Rye whisky fra Stauning Whisky, som er med til at afslutte aftenens smagsoplevelser.

Til dette arrangement hæves Madmødets gastronomiske overligger, og alle sejl er sat til for at skabe en magisk oplevelse.

 

Program

  • Velkomstcocktail fra Lowlands
  • 4-retters middag fra Restaurant stuen th. og Hotel Skjern 
  • Vin- eller saftmenu fra Wine N’ Fun 
  • Stauning Whisky serverer en whisky 
  • Kaffe brygget på friskmalede bønner fra Fjord Risteriet

 

Pris og praktik

  • Kr. 595,- pr. person
  • Prisen er inkl. velkomstcocktail, 4-retters middag, vin-/saftmenu, whiskysmagning og kaffe
  • Der er kun 32 pladser til dette eksklusive event  

 

Adresse

  • Stauning Whisky, Stauningvej 38, 6900 Skjern

  

Eventet arrangeres af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Madmødet 2025
Den 12.-18. maj afholdes Madmødet 2025. Her sætter Ringkøbing-Skjern Kommune fokus på fødevarer og produkter fra vores område, som bugner af smags- og madoplevelser. Vi har rigtig mange ting at være stolte af, og det fejrer vi med en uge fyldt med lokale madoplevelser.