Inspiration til udvikling af menukortet
Den 6.-7. maj 2024 var gourmetkokken Nicolaj Møller fra Det Gastronomiske Rejsehold på besøg hos Ruth & Co i Hvide Sande
Hos Ruth & Co oplever du et spændende asiatisk fusionskøkken, som adskiller sig fra de øvrige spisesteder i Hvide Sande. Restauranten vil gerne udvide menukortet til også at omfatte et frokostkort i højsæsonen, og søgte derfor inspiration og sparring hos Det Gastronomiske Rejsehold.
Rejseholdets udsendte kok var Nicolaj Møller, der er i dag køkkenchef og ejer af AYA Dining i Vejle, som leverer gastronomiske oplevelser i kundernes egne private omgivelser. Nicolaj har tidligere været køkkenchef på Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel, ligesom han i en årrække var en del af Det danske kokkelandshold.
Med afsæt i Ruth & Cos DNA kom Nicolaj Møller med forslag til frokostretter med et asiatisk tvist, og det meste af medarbejderstaben var med i køkkenet under tilberedningen.
Nicolaj roste Ruth & Co for deres asiatiskinspirerede retter og måden at behandle råvarerne på. Sidst men ikke mindst blev den friske og humoristiske jargon i restauranten også blev bemærket - og Ruth & Co kan godt forvente, at Nicolaj tager plads ved et af bordene, næste gang han er i Hvide Sande.
Resultatet af arbejdet var utroligt lækre frokostretter, og det bliver spændende at se, hvilke retter der kommer på frokostkortet fra sommeren 2024.
Det Gastronomiske Rejsehold er et tilbud til landets spisesteder. Formålet med projektet er at løfte niveauet for spisestederne ude i landet og give dem inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde med nogle af de problemstillinger, de støder på i dagligdagen. Bag projektet står Food Organisation of Denmark.
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd er bindeleddet mellem Det Gastronomiske Rejsehold og Café Troldhede.
Fødevarer er en erhvervsmæssig styrkeposition i Ringkøbing-Skjern Kommune, og Erhvervsrådet arbejder med at skabe de bedste betingelser for områdets virksomheder, der arbejder med fødevarer.