Søndag den 6. marts kl. 11-14
Prøv en anderledes brunch i rå og spændende omgivelser i Fødevarepark Skjern Enge og oplev noget af det bedste fra vores lokale fødevareproducenter. Pagoden Foodtrucks tilbereder brunch med råvarer fra Økogårdene Skjern Enge, Knaplund Destilleri, Funkisfood, Fjord Risteriet, KerneKær, Skjern Å Honning og Troldhede Mejeri.
Menu
- Burger m/urtedressing, røræg og brunchpølser
- Burger m/salat, oksespegepølse, frisk skåret salsa og Vesterhavsost
- Burger m/salat, rullepølse, senneps glace, løg og tomat
- Burger m/bbq sauce, bøf, spejlæg og bacon
- Burger m/tomatcreme, salat, Skjern Enge skinke, grønne asparges og friteret brie
- Bøfsandwich bolle, rødbederelish, bøf, bløde løg, ketchup, remoulade, safranløg, whiskysauce, forårsløg og ristede løg
- Pommes frites m/hjemmelavet dip
- Hjemmelavede kyllingenuggets
- Mocca panna cotta m/ristede havregryn
- Hjemmelavet muslibar m/lokal honning
- Cheesecake m/KerneKær knækbrød
Adresse
Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, Borris, 6900 Skjern
Pris pr. kuvert
Voksne 179,-
Børn 3-11 år 89,-
Børn 0-3 år Gratis
Drikkevarer kan tilkøbes.
Køb billetter HER - eller køb billetter ved døren på søndag.
Skynd dig at slå til - der er kr. 20,- rabat på de første 50 voksenbilletter.