2 x Møller i køkkenet
Den 25.-26. marts var gourmetkokken Nicolaj Møller fra Det Gastronomiske Rejsehold på besøg hos Sanni Møller i Café Troldhede.
Der ligger ikke en familierelation bag det samme efternavn, men 2 x Møller var helt på bølgelængde med en fælles interesse for god mad.
Køkkenet sydede og boblede med spændende tilbehør til selskabsmenuer - forskellige kartoffelretter, grøntsagsfrikasse, salater og dressinger samt tilberedning af kalvefilet på en ny måde. Der blev også tid til et lille syltekursus, og der var fokus på at alle retter er velegnede til at lave i stor skala.
Café Troldhede sugede inspiration og viden til sig fra Rejseholdets udsendte kok. Nicolaj Møller er køkkenchef og ejer af AYA Dining i Vejle, og har tidligere været køkkenchef på restaurant Treetop på Munkebjerg Hotel, ligesom han i en årrække var en del af Det danske kokkelandshold.
Det Gastronomiske Rejsehold er et tilbud til landets spisesteder. Formålet med projektet er at løfte niveauet for spisestederne ude i landet og give dem inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde med nogle af de problemstillinger, de støder på i dagligdagen. Bag projektet står Food Organisation of Denmark.
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd er bindeleddet mellem Det Gastronomiske Rejsehold og Café Troldhede.
Fødevarer er en erhvervsmæssig styrkeposition i Ringkøbing-Skjern Kommune, og Erhvervsrådet arbejder med at skabe de bedste betingelser for områdets virksomheder, der arbejder med fødevarer.